Hoppa till innehåll

Inkoonranta timmerflerbostadshus är färdigställda

I Ingå blev två timmerflerbostadshus färdiga i slutet av 2022, vilka tillsammans utgör Bostads Ab Inkoonranta. Byggnaderna är fyra våningar höga flerbostadshus med hiss.

Väggkonstruktionen i Inkoonranta flerbostadshus är utförd med 240 mm tjock granlamelltimmer, som har Honkatalot egna Sharpline-profil. I timmerväggen används Honkatalot utvecklade och patenterade timmerkonstruktion utan sättningar, vilket minimerar träets naturliga rörelser, och gör det möjligt att integrera stora glasytor från golvnivå till tak på ett sömlöst stiligt och säkert sätt.

Flerbostadshusen har designats av Arkitekt Aki Hiltunen, SAFA, MA / Osuma Arkkitehdit Ab.

Lyxiga strandhus tillgängliga för bokning

Byggandet av området fortsätter, och härnäst står de lyxiga strandhusen på tur.

Strandhusen är byggda med timmerstomme och är två våningar höga. Totalt byggs 12 lägenheter i tre olika byggnader. Storlekarna på strandlägenheterna varierar mellan 102–148 kvadratmeter, och de representerar skandinavisk, minimalistisk lyx.

Designen som favoriserar trä är en frisk fläkt av gammalt och nytt. Den formade sadeltaket och den rikliga användningen av timmer påminner om skärgårdstraditionen. Det moderna representeras bland annat av stora, imponerande glasytor, vars kombination med timmerbyggnad möjliggörs av den patenterade sättningfria timmerkonstruktionen.

Inkoonranta strandhus med sina grönskande trädgårdar andas en modern skärgårdsanda, där vardagen inte känns som vardag, utan som ett liv som inbjuder till att stanna upp och njuta.

Lägenheterna är nu bokningsbara.

Strandhusens arkitekturdesign av Janne Kantee, arkitekt SAFA.

Förfrågningar och bokningar:

https://www.inkoonranta.com/?lang=sv

House Design Collection
BESTÄLL EN NÄSTAN 300-SIDIG IDEBANK

HONKATALOT – HOUSE DESIGN COLLECTION

(På finska)

Information om våra produkter och vår byggmetod

Dussintals hus- och villamodeller

Fantastiska exteriör- och interiörfoton samt 3D-visualiseringar

Massor av idéer och inspiration för att planera ditt eget Honkatalot-projekt