Hoppa till innehåll

KONTAKTUPPGIFTER

KONTAKTA OSS – VI BETJÄNAR DIG!

Vi betjänar er också på svenska. Genom vårt omfattande samarbetsnätverk är det möjligt att bygga timmerhus ända till nyckelfärdig nivå.

Anders Gadd betjänar dig på svenska. Anders har en lång erfarenhet och har arbetat över 18 år med husförsäljning både i Finland och i norden.

”Tillsammans planerar vi ditt drömhus enligt dina önskningar med beaktande av tomtens krav. Vi kan utgå från kundens egna arkitektritningar eller planera huset med våra egna arkitekter.

I våra hus förenas materialens bästa egenskaper, modern design och innovativ teknologi på ett sätt som garanterar bra boende i ett hälsosamt hem. En trivsam boendemiljö skapar en utmärkt grund för ett gott liv. Att hemmet är ekologiskt och energieffektivt påverkar också det dagliga livet positivt. Vår passion är att av naturens bästa råvaror bygga hållbara hus där människor bor och mår bättre.

Kontakta mig för att börja vår trevliga resa tillsammans. Jag betjänar dig gärna på svenska. I can help you with your project in english.”

Anders Gadd
Ekonomiemagister
+358 400 520 540
anders.gadd@honkatalot.fi
Utterhällsstranden 4 H, Busholmen
00180 Helsingfors

Vi är ofta på möten med kunder på deras tomter, så ring mig alltid för att boka ett möte eller skriv en email, så återkommer jag vid första tillfälle.

Ta kontakt och boka tid för ett planeringsmöte. Genom att ta kontakt säkerställer du att ditt byggprojekt startar med professionalitet. Vi är gärna till tjänst redan från de första stegen av byggprojektet.

Du kan också lämna en kontaktbegäran med hjälp av formuläret nedan.

FABRIK OCH HUVUDKONTOR

Honkatalot
Lehtimäentie 831
63640 TÖYSÄ
FINLAND

Växel: +358 201 758 400
honkatalot@honkatalot.fi

Du har även tillgång till vår arkitektdesignservice (tjänster från en SAFA arkitekt). Vi erbjuder också möjligheten att besöka vår fabrik, följa med ett hus under konstruktion eller besöka ett färdigt hus. Detta ger dig möjligheten att säkerställa äktheten och kvaliteten på ett Honkatalot-hem.

Ta kontakt och lämna byggandet av ditt hus i händerna på proffsen.

BESTÄLL EN NÄSTAN 300-SIDIG IDEBANK

HONKATALOT – HOUSE DESIGN COLLECTION

(På finska)

Information om våra produkter och vår byggmetod

Dussintals hus- och villamodeller

Fantastiska exteriör- och interiörfoton samt 3D-visualiseringar

Massor av idéer och inspiration för att planera ditt eget Honkatalot-projekt