Hoppa till innehåll

Träbyggande ligger oss varmt om hjärtat. Därför är vårt mål att erbjuda våra kunder den mest mångsidiga produktutbudet av timmer på marknaden. Vi har ett brett urval av olika stocktyper, stockhörn och stockstyrkor.

Vi tillverkar både traditionella hyvlade timmer, lamelltimmer och rundtimmer. Vår nyhet Orginaltimmer är en återgång till träbyggandets rötter. Den är tillverkad av 100% massivt trä, med en ljus gran som träslag.

I vårt sortiment finns stora och små, vertikalt, horisontellt och korslagt limmat timmer. Våra egna profiler, Sharpline och Softline, ger timmerväggen en stilfull finish. På vår fabrik är det möjligt att tillverka till och med 500 mm tjocka kraftiga jättestammar.

Vi erbjuder hörnlösningar för både traditionella långa hörn och moderna hörnälskare. Vår City Plus-hörnlösning är ett patenterat modernt timmerhörn där timmer går i samma plan. Den är mycket tät och även stilfull tack vare en extra kantlist i innerhörnet.

Stora glasytor är en viktig del av modern arkitektur, och vår patenterade sättningsfri timmerstruktur gör det möjligt att säkert och elegant kombinera dem med timmerkonstruktioner. Genom en speciell tapp- och skruvteknik kan man uppnå en helt sättningsfri och ovrider timmervägg.

BESTÄLL EN NÄSTAN 300-SIDIG IDEBANK

HONKATALOT – HOUSE DESIGN COLLECTION

(På finska)

Information om våra produkter och vår byggmetod

Dussintals hus- och villamodeller

Fantastiska exteriör- och interiörfoton samt 3D-visualiseringar

Massor av idéer och inspiration för att planera ditt eget Honkatalot-projekt