Hoppa till innehåll

Fjällen – den perfekta kombinationen av naturlig ro och modern komfort i trygga famnen av Levi berg – nära allt.

Bostads Ab Levi Fjällen är ett alphyddskomplex som genomförs med Polar Life Haus unika, sättningsfri timmerkonstruktion och består av 13 premiumnivå lägenheter. Lägenheterna kombinerar hotelliknande bekvämlighet och ägande och passar utmärkt för boende, semesterbruk samt som investeringsobjekt.

Lägenheterna utstrålar lyx och komfort, är mångsidiga och erbjuder högkvalitativa alternativ för olika behov. Lägenheternas storlek varierar från 59 till 151 m².

Fjällen reser sig på en fantastisk plats vid sidan av Levi berg och erbjuder en fredlig och naturmässig omgivning. Stora HTWS-fönsterytor ger invånarna möjlighet att njuta av otroliga vyer över Levi berg och Pallas-Ylläs nationalpark under alla årstider.

Trots sitt fredliga läge är Fjällen endast några kilometer från Levis aktivitetsmöjligheter och högklassiga tjänster. West Point-skidlift ligger i närheten och från backen kan man åka skidor direkt till lägenheterna. Närmaste restaurang finns på Fjällens bottenvåning.

”Levi är en toppenbra plats både för semester och för att till exempel jobba på distans. Den magnifika lappnatur med norrsken, ett omfattande utbud av aktiviteter samt bra tjänster bildar tillsammans en helhet som är svår att hitta någon annanstans i Finland.

Under mina år i Nordamerika bekantade jag mig med många skidorter där samt med boendealternativen, och redan då drömde jag om att också i Finland kunna förverkliga en lyxig lägenhetssammansättning gjord av högkvalitativa material.” – Saku Koivu, projektets ursprungliga idégivare.

Objektet förmedlas av:
Tanja Sotka, BO LKV
tanja.sotka@bo.fi
+358 45 274 4184

House Design Collection
BESTÄLL EN NÄSTAN 300-SIDIG IDEBANK

HONKATALOT – HOUSE DESIGN COLLECTION

(På finska)

Information om våra produkter och vår byggmetod

Dussintals hus- och villamodeller

Fantastiska exteriör- och interiörfoton samt 3D-visualiseringar

Massor av idéer och inspiration för att planera ditt eget Honkatalot-projekt