Hoppa till innehåll

Vad uppskattar ni med boendet?

Utgångspunkten var ett hem där man bor länge, och därför ville vi satsa på byggnadsmaterial. Trä, sten och glas håller över tid. För oss är hemmet mer än bara väggar runt omkring. Det är en plats där vi finner lugn tillsammans, och där det är underbart att vara varje dag på året.

Hur gick projektets planering till?

Cube 170 rakentajaperhe

Planeringsfasen varade nästan två år. Varje detalj har övervägts och skräddarsytts för oss. Planlösningen tänktes igenom noggrant. Så skapades CUBE 170, ett kompakt hem för en fyra personers barnfamilj, där alla våra behov har beaktats. Allt som allt, välplanerat är halva arbetet gjort.

Varför valde ni ett Honkatalot-hus?

Anledningen till att vi valde just Honkatalot som vår hustillverkare var deras värderingar och deras sätt att tänka på byggande. Vi ville ha ett individuellt och för oss skräddarsytt hem. Trä är alltid ett tidlöst och varmt material, och i denna hustyp kombineras expertkunskap och modern design. Under sökfasen för tomten var det nödvändigt att ha klart för sig vilken hustyp vi sökte efter. Jag surfade mycket på nätet i sökandet efter moderna timmerhus. Där hittade jag just den hustyp som träffade rätt vid första anblicken. Honkatalot CUBE uppfyllde alla kriterier för det perfekta hemmet. De stora glasytorna, designen samt den tydliga planlösningen tilltalade oss båda. Dessutom gjorde sovrummens stora storlek med stora fönster intryck.

Hur nöjda är ni med ert genomförda Honkatalot-projekt?

När man bygger ett hem med egna händer måste man verkligen veta mycket om byggandet. För oss var detta precis rätt sätt och Honkatalot den bästa möjliga samarbetspartnern. Sällan ser man så engagerade och hjärtliga människor som dem vi har samarbetat med.

Emilia, Jarkko och flickorna

House Design Collection
BESTÄLL EN NÄSTAN 300-SIDIG IDEBANK

HONKATALOT – HOUSE DESIGN COLLECTION

(På finska)

Information om våra produkter och vår byggmetod

Dussintals hus- och villamodeller

Fantastiska exteriör- och interiörfoton samt 3D-visualiseringar

Massor av idéer och inspiration för att planera ditt eget Honkatalot-projekt