Hoppa till innehåll

Honkatalots fabriken förvärvade sin första Hundegger specialbearbetningsmaskin år 1998. Vi köpte en annan Hundegger-maskin år 2008. Den senaste versionen av maskinen, Hundegger K2i, är återigen den enda i sitt slag i Finland. Med denna maskin bearbetar vi alla specialbearbetningar för timmerhus (sneda hörn, T-hörn osv.) samt alla takstolar och limträbalkar. Maskinen garanterar millimeterprecision och möjliggör även de mest krävande arkitektoniska lösningarna för våra hus.

I vår produktion utförs alla nödvändiga bearbetningar noggrant och omsorgsfullt på fabriken innan de transporteras till byggplatsen. Detta gör monteringen av husen smidig, enkel och snabb på byggplatsen. Kvaliteten och finishen på byggelementen är av en helt annan nivå än om dessa precisionsbearbetningar skulle göras på plats på byggplatsen.

Från ritbordet hos konstruktören överförs ritningarna direkt till CNC-maskinen där människans roll begränsas till att övervaka processen medan maskinen arbetar exakt enligt den färdiga programkoden.

Våra bearbetningar är överlägsna både vad gäller kvalitet och precision, vilket möjliggör bland annat listfria lösningar.

BESTÄLL EN NÄSTAN 300-SIDIG IDEBANK

HONKATALOT – HOUSE DESIGN COLLECTION

(På finska)

Information om våra produkter och vår byggmetod

Dussintals hus- och villamodeller

Fantastiska exteriör- och interiörfoton samt 3D-visualiseringar

Massor av idéer och inspiration för att planera ditt eget Honkatalot-projekt